nov. 09

Vedruna Catalunya Pionera

El projecte Chromebooks de les escoles Vedruna de Catalunya ha estat escollit com una de les metodologies innovadores amb suport de les TIC a la vuitena edició de l’ITWorld Edu, que es va celebrar fins ahir al recinte de Montjuïc. Aquest certamen està considerat un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Sota el lema “Més temps per aprendre”, Albert Pijoan, mestre i membre de l’equip de gestió, va explicar l’experiència en la implementació d’un projecte tecnològic pioner a tot l’estat: un projecte compartit per les 35 escoles deVedruna Catalunya basat en els Chromebooks i Google Apps for Education, des del vessant més tècnic al més pedagògic.
Fonts de l’escola Vedruna de Berga han explicat que “aquest és el segon curs que els alumnes i personal del centre utilitza aquest projecte, que permet assolir la “tecnologia transparent” a les aules per a poder centrar els esforços dels mestres a l’hora de programar i realitzar les seves activitats a l’aula i alhora, innovar metodològicament”.
L’edició d’enguany de l’IT World Edu s’ha centrat en la competència digital a les escoles “des de diferents vessants, tant la lligada a l’àmbit docent com la centrada en l’alumne i que es deriva de les diferents metodologies, recursos educatius i ecosistemes d’aprenentatge que es poden aplicar” en el camp de les tecnologies de la informació i el coneixement.

chromecamp

Add your review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *